Despre noi

CIPMAR DESIGN TEK S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 2010, cu un personal calificat cu peste 20 de ani de vechime in domeniu.

 

Obiectul principal de activitate il reprezinta designul si modelismul.

Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

 

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta calificare precum si subantreprenori de specialitate,cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.

* Design;modelism;arte plastice;managementul;grafica;publicitate.

 

Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subaatreprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.

Zestrea cea mai de pret a societatii CIPMAR DESIGN TEK sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri.

 

Valorile fundamentale ale societatii CIPMAR DESIGN TEK sunt:

* Respect  * Devotament  * Profesionalism  * Calitate

Beneficiati de serviciile unei companii de top cu o experienta de mai bine  de 10 ani in domeniu si oameni cu experienta de peste 15 - 20 de ani.

 

Beneficiati de echipamente performante:

* Masini de gravat cu laser ; *Masini de gravat CNC(mecanice); Masini de gravat Roland; Cut-pllotere; Masini de debitat tabla(electrice,manuale); Masini de gaurit si frezat; Masini ascutit freze; Strung; Masini de slefuit,banzig,etc.

Oferite de furnizori mondiali recunoscuti:

* Multitech ; Zspot Media ; Leykom ; Geplast ; Pin plus Pin ; Compass ; Gravimex ; ETC International ;

Folosim tehnici , sisteme si echipamente dintre cele mai noi. Dorim sa oferim servicii noi in completarea celor existente. Economisiti timp si resurse apeland la servicile noastre complementare.

Lucrarile dumneavoastra sunt realizate de oameni:

Seriosi : Nu neglijam niciodata contractele
Puternici: Raspundem solicitarilor celor mai exigenti clienti

Santierul Naval DAMEN Galati ; Santierul Naval VARD Braila ; Santierul Naval VARD Tulcea ; Santierul Naval ATG Giurgiu ; SC.Criomec Galati ; SC. Helmers ; SC.EKEELS Romania ; Linde GAS ; Maritime Interior ; Mar-ina Prodprest ; Facultatea de Nave Galati ; Ministerul Cultelor ; Camera de COMERT Galati ; Consiliul Judetean Galati, etc.

 

CIPMAR DESIGN TEK SRL, este o companie care doreste sa ofere servicii complete.

Perfectionisti care admit doar :

Servicii impecabile, fara jumatati de masura, fara superficialitate.
Proiecte viabile bazate pe managementul caliatatii.
Parteneriate durabile bazate pe respect reciproc.

 

Angajamentul nostru,

Angajamentul managementului privind politica in domeniul calitatii. Organizatia  noastra isi bazeaza strategia in domeniu calitatii pe doctrina celor patru zerouri:

  • defecte zero
  • intarzieri zero
  • stocuri zero
  • reclamatii zero